5 причини да закупите пожароустойчиви врати

Ако сравните една обикновена метална врата и пожароустойчива такава едва ли ще намерите някакви съществени разлики във външия им вид. Основото, което ги различава е факторът дебелина на крилото, но визията им е еднаква. В тази статия ще ви предложим 5 причини да закупите пожароустойчиви врати за дома или офиса.
Повечето производители се спират на минералната вата за запълнител на вътрешната част, а отвън се разчита на МДФ и огнеупорна боя. Главната идея е максималната издръжливост на огън и различни природни бедствия. А ето и още няколко причини да се вгледате в този продукт:

1. Противодействие срещу пожари – това е основната причина поради, която купуваме огнеупорни врати. Те се делят на различни класове на безопасност и всяка има различна издръжливост на горене. По-скъпите варианти за предпочитане, защото са устойчиви на много високи температури.

2. Гарантирана топлоизолация – пожароустойчивите врати предлагат отлична топлоизолация и не позволяват на топлината да напуска апартамента ви. В същото време те дават добър отпор срещу влошените атмосферни условия, като противодействат на студа и влагата.

3. Звукоизолация – огнеупорната врата е звукоизолирана и не допуска външния шум да ви притеснява по никакъв начин. Това ви помага да се наспите добре, без да се притеснявате за преминаващите превозни средства или скандалите на съседите.

4. Добра защита за дома – освен, че получавате защита срещу пожари, вие предпазвате дома си и от проникване с взлом. Повечето модели на пазара се отварят трудно и спират престъпните набези. Получавате един чудесен продукт, на нормална цена.

5. Красив външен вид – вратите даващи отпор на пожарите и природните бедствия имат красива визия, която ще се понрави на вашите гости или клиенти в офиса. Минаха времената, в които този вид артикули бяха грозни и неприветливи. Сега имате шанс да избирате между много цветове и материали за направа.

Както сами разбирате инвестицията в пожароустойчиви врати от Борман Комерс или друга българска фирма е едно добро начинание за всеки. Похарчените пари за подобен тип продукт си заслужават, защото си гарантирате пълно спокойствие за вас и най-обичаните ви хора. Можем да пишем и още по темата, но сме на мнение, че и това пределно ясно за потребителите. Надяваме се четивото да ви е харесало и ви пожелаваме на добър час.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *