Диети и здравословно отслабване от Dieti.net

Стартираме проект за диети, който ще е блог и ще дава полезна информация по темите диети и здравословно отслабване. Блогът е предназначен както за мъже, така и за жени и се намира на адрес Dieti.net. В момента на писане на тази публикация, материалите в блога за диети не са много, но имаме сериозни амбиции това да се промени.

диети

Важно е да се отслабва бавно и здравословно

Ние сме специалисти по темите диети, отслабване и здравословно хранене. Като такива се интересуваме от тенденциите в областта - нормално е. Оказва се обаче, че повечето, да не кажа 95% от всички съвременни източници по темата, просто дават лъжлива информация. Целите са просто печалба, чрез продаване на някой измислен продукт - най-вече хапчета.

Трудно ми е да намеря думи да кажа колко много е вредно всичко това. Не само, че може да си съсипете здравето с неправилно хранене, но и накрая Ви пробутват някакви още по-вредни хапчета. Просто се подиграват с пълните хора, което за нас е немислимо. Затова решаваме да направим полезен, некомерсиален сайт по темите отслабване и диети.

Искаме да кажем истината. Искаме да кажем как се отслабва здравословно.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *