Зачестиха измамите при хамалските фирми!

Поздрави от Хамали.БГ. Казвам се Станислав Тодоров и съм собственик на най-голямата и добра фирма за хамали и хамалски услуги в България /виж www.hamali.bg/.

Решил съм набързо да разясня няколко начина, с които можете да бъдете измамен/а при използване на фирма за хамалски услуги.

Факт е, че голяма част от клиентите искат да получат цена още по телефона, за да си съобразят бюджета и възможностите. Така те селектират фирмите /повечето в Интернет даже нямат и фирми/, само по цена и то съобщена от непознат по телефона, изключвам разбира се малките поръчки.

Огромна грешка, тези хора ги очакват сериозни неприятности. Никога не е възможно да се изброят точно покъщнина, де/монтаж, стъпала и други. В един момент всичко тръгва срещу клиента и договорката бива напълно опорочена. Цената се вдига пъти!

хамалин

Повечето фирми за хамали целят просто да Ви измамят!

Друг способ за измама, е работата на час. Някои измамници в бранша, гордо рекламират в сайтовете си цената от 15лв/час на човек и 30лв/час за превоз и преместване. Добре звучи. Не съм виждал обаче по грозна картинка от работещ на час хамалин! Ако имате работа за 3 часа, се подгответе да платите за 7-8. Идват с малък камион и багажът се реди така, че да не се събере в колата, ако мине номерът, за да върви часовникът.

Екип от 4 хамали и камион прави обща цена от 90лв. за час. Тоест, ако ние ви вземем за нещо примерно 250лв. и си свършим работата за два часа, тези същите ще ви вземат 450лв. и ще ви мотаят 5 часа. Забравям, че накрая се добавя и половин час за идване.

А вие не импровизирайте и разчитайте винаги на Hamali.BG - оригиналът!

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *