Капачки за буркани от „Алианс – ДН“ ООД

Голяма част от потребители на българския пазар са традиционалисти в някои отношения. Като се има предвид, че веднъж да са свикнали на висок стандарт и качество, те остават верни и не биха сменили лесно продукта, които предпочитат.

Пример за това са капачките за буркани и използването им за консервиране на продукти в домашни условия. Много малко са домакинствата, в които няма отрупани рафтове с компоти, лютеница, туршия, стерилизирано месо и други.

Преди да се започне процеса по консервиране необходимо да се набавят необходимите продукти, буркани, подправки, както и капачки за буркани. Няколко са водещите фирми предлагащи на българския пазар капачки за буркани, като потребителите само трябва да изберат на кои капачки да се спрат.

Ще трябва да съобразят своя избор с бурканите, с които разполагат. Стандартните буркани в най-общия случай са с отвор 82,3 mm в диаметър, като те са предназначени да се затварят с капачки тип „Омния“. Буркани с отвор 82 mm в диаметър, които се затварят с капачки с винт, или така наречените капачки Туист-оф.

Капачките за буркани на „Алианс-ДН“ ООД се радват на най-голяма популярност и широко потребление сред клиентите. Всеобща тайна е, че това превъзходство се дължи на отличните им характеристики.

Строго контролиран е процеса по производството им, като всичко отговаря на най-високите установени производствени условия. Фирмата не допуска никакви компромиси, нито в количествено, нито в качествено отношения, при подбора и обработката на използваните суровини за производството на капачките „Омниа“ и „Туист-оф“.

С уникалния си външен вид капачките привличат погледа потребителите. Капачките Омниа на Аланс-ДН ООД са първите пълноцветно литографирани капачки за буркани, появили се на българския пазар.

Фирмата предлага и няколко уникални по визия капачки за буркани от тип „Омния“: Роси, Лято, Ловеч, Раковски, Етрополе, Пещера. Всяка една от тези капачки е произведена, с цел да задоволи нуждите на потребители от различни области на България.

Освен разноцветни капачки се предлагат и такива от тип „Омния“ с диаметър 82,3mm и диаметър 68 mm. Капачките от тип „Туист-оф“ се предлагат с диаметър 82 mm, така и с диаметър 63 mm и 66 mm.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *