Кой колеж да изберем

В България има много колежи по различни специалности, които най-често позволяват да получите колежанска диплома или висше образование степен бакалавър. Повечето колежи имат собствена политика и методи за обучение, а интензивността зависи от избраните предмети тип икономика, право и прочие.

Младите хора в страната обаче предпочитат да учат нещо, което ще им бъде полезно в бъдеще, като например компютърни технологии, моден дизайн или туризъм. Слава богу има място, което обединява всички споменати специалности, че даже има и още. Това е колеж по туризъм Св. Ариадна, с който искаме да ви запознаем в следващите редове.
Света Ариадна е лицензиран български колеж в София, в който можете да следвате туризъм, програмиране и уеб дизайн, мода и бизнес предприемачество. Всичко това на ниски цени, срещу които ще получите квалифицирани преподаватели, добра база за обучение, бакалавърска програма и още много други неща.

Ако искате да се развивате в организацията на екскурзии или хотелиерски бизнес то нашия колеж по туризъм е точно за вас. Не трябва да бъдат пренебрегнати опциите да учите мода и дизайн най-малкото защото, това са двете топ специалности на колежа ни, които към днешни дни привличат мнозина български момчета и момичета от различни точки на страната.
Много наши възпитаници в момента имат своя работа по специалността и благодарят за дадената им възможност. Други пък продължиха образованието си в други родни университети, целящи се към превземане на големи върхове. Радваме се, че и в двата случая ние имаме немалка вина.

Колежът по туризъм се сдоби и със собствен уебсайт svariadna.com, на който може да пуснете онлайн заявка за кандидатстване. Електронният формуляр се попълва бързо и лесно, като не е нужно да имате някаква предварителна подготовка. След като прегледаме молбата ви ние ще върнем обратен отговор на представените от вас адреси. Е надяваме се да сме помогнали и ви желаем успешно обучение в Св. Ариадна София.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *