Изработка на фирмено работно облекло

В съвременните условия уникалното фирмено работно облекло е задължителна предпоставка за постигане на професионален имидж на Вашата организация.

Често допускана грешка е да се търси една единствена фирма, която да достави цялата униформа. Практиката показва, че производствените фирми, които нямат тясна специализация, правят по-големи разходи за изработката и съответно цената е по-висока.

Работно облекло

Работно облекло

Другият вариант е да се направи поръчка чрез фирма посредник, която води преговори с различни производители за отделните елементи на униформата. В този случай, освен че цената отново се повишава, губите и пряката връзка с производителя, която е много важна, за да отговаря облеклото на Вашите специфични изисквания.

Най-добрият вариант е да ползвате  директно услугите на тясно специализирани производители, които отговарят на Вашите нужди. Ние от ЕТ "Георги Сивков" сме специализирани в производство на ризи и можем да Ви предложим конкурентни цени за изработка на мъжки и дамски униформени ризи и същевременно естетичен и функционален дизайн, съобразен със спецификата на Вашата дейност.

Нашето производство се отличава с пълна ръстова гама и богат избор на цветове и десени. А най-предпочитаните материи се поддържат с години, което гарантира, че ще можете да поръчате допълнителна униформа за всеки нов служител.

За да се отличите от конкурентите Ви предлагаме също поставяне на рекламен надпис или фирмено лого под формата на бродерия.

Ако сме Ви заинтригували с нашето предложение, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *