Tikso.bg – специални видове тиксо

Високо качествено тиксо на супер цена! Ние сме директен вносител на различни видове тиксо с марката Vibac - Италия - световен лидер в сферата на самозалепващите опаковъчни ленти - тиксо. Предлагаме различни видове и размери тиксо за всички приложения. Предлагаме тиксо на базата на синтетичен и естествен каучук - hot melt и solvent. Качеството на нашите продукти е гарантирано.

Разполагаме с широка гама от различни цветове и размери тиксо. При нас можете да намерите отличен микс от добри цени, отлично качество и още по-добро обслужване. Доставяме тиксо до всички краища на България!

Имаме над 20 години опит на пазара на опаковките и опаковъчните материали и не правим компромис с качеството. При нас можете да намерите и специални видове тиксо - безшумно тиксо, бяло и кафяво тиксо, тиксо за залепяне върху неравни повърхности, тиксо което издържа на ниски и високи температури и други.

Можете да разгледате нашето портфолио на tikso.bg Освен продуктите ни ние предлагаме и нашето експертно мнение и ще ви помогнем да изберете най-подходящия вид тиксо за вашето конкретно приложение. Обадете ни се! Всички типове тиксо, които предлагаме са с гарантирани метри в ролка - не правим компромис с качеството.

Ние предлагаме hot melt тиксо на изключително конкурентни цени - основни предимства на този тип тиксо е доброто съотношение между цена и качество - един балансиран продукт на отлична цена. Разработено е специално за залепяне на малки и средни кашони. След залепяне при стайна температура може да бъде поставяно и във фризера - няма да се отлепи. Основен недостатък е слабото залепяне при температури над 35 градуса.

Другия основен вид тиксо е solvent тиксото. Това е най-известният вид тиксо на пазара. Може да се използва при всякакви температури - от студените зимни месеци до горещените през лятото. Подходящо за залепяне на големи кашони и при силно отговорни приложения. Основен недостатък на този тип тиксо е значително по-високата му цена. Има специфичен кехлибарен цвят, предлага се и в кафяво и бяло по заявка.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *