Тунингован офис стол

Нова мода завладява авто-мото маниаците в света. Наскоро бе представена уникална детска количка с огромни лети джанти и страхотен аеродинамичен дизайн. От скоро се появи и нова концепция на стол, на който колелата са с лети джанти, дизайнът - уникален, от фибро елементи и карбонови нишки.

tuningovan_stol

На снимката се вижда уникално решение, създадено от маниаци и предназначено за маниаци и любители на тунинговани автомобили и високи скорости.

Към момента този продукт не се предлага за България, но можете да попитате фирма Интеза КОМ, дали не може да се измисли някакво подобно решение.

Тунингованата седалка придава еластичност и създава уют сред ползващия столът.
Изработен е от еко кожа, притежава газов амортисьор и е обороудван с лумбална опора.

Коледните и новогодишните празници наближават. Дали това не е подходящ подарък за любимият Ви, решете сами. Според нас, това е оригинален и страхотен подарък.

Този стол освен с уникален външен вид се характеризира още и с това, че е много лек, удобен за пренасяне и наистина позволява на тялото да се чувсва в страхотно положение.

Спомага за гръбначния стъл и не позволява изкривяване на тялото, което позволява и дълготрайна работа на ползващия го.

Много от програмистите, ИТ специалистите, мрежовите специалисти, мениджърите, прекаляваме с ползването на компютър, а това е страхотно решение да се преборим с натоварването.

Факт е също, че много хора пренебрегват правилната стойка и пренебрегват столът като елемент, и това води до влошаване на здравословното състояние, както и изкривяване.

В обобщение ще споделим, че редица дизайнери тепърва ще показват най-доброто и креативно от своя репертоар. Ще направим всичко възможно да споделяме още уникални решения и концепциални модели на офис мебели.

И един полезен съвет: Не спестявайте пари от устройства, мебели, обучение - неща, които биха довели значинетлни приходи за Вас и Вашият бизнес. Смешно е и налудничево да се икономисва от толкова важни фактори.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *