Визитки – доверете се на професионалисти – част I

Годината е към края си и ако в портфейла Ви се мотаят стари визитки, може би сега е подходящия момент, в който трябва да ги изхвърлите и да направите нови.
В динамичната бизнес атмосфера, която цари днес е повече от необходимо да се представите със свежо лице. Светът се променя постоянно - променяйте се и Вие и покажете на своите клиентите и бизнес партньорите, че сте актуални и в крак с времето.

Поради този факт добра практика е да печатате своите визитни картички периодично с нов дизайн. Затова ще се опитаме да дадем няколко полезни съвета за редизайн на вашите визитки :

Промяната на цвета на визитката е най-доброто и лесно нещо - ако все още използвате обикновена бяла визитка, не се колебайте да промените това. Най-ефективните и атрактивни визитни картички днес ползват различни цветове. Дори най-обикновенната промяна като смяната на цвета от бяло в черно - със сиви, сребърни или бели букви носи нов живот и елегантност.

Други често използвани цветове за печат на визитки са светло синьо и светло зелено. Ако дейността Ви позволява и искате да подходите приключенски можете да използвате червени или жълти визитки, но бъдете внимателни при използването на тези цветове, тъй като е напълно нормално визитни картички с такива светли и лъскави цветове да не се приемат на сериозно.

Дойде ред и на промяна на цялостното оформление. За да получите вдъхновение за бъдещия си проект съвсем спокойно можете да разгледате в интернет за нови и оригинални шаблони на визитки. Опитайте и промяна на шрифта на вашата визитна картичка, размера на текста и разположението на елементите в нея. Ако имате слоган - не се колебайте да го използвате.

Не пропускайте да раздадете своите нови визитки на стари бизнес партньори и клиенти, както и на максимален брой нови - човек никога не знае от къде може да получи възможности за бизнес.

В следващите части ще разгледаме нещата, които трябва да имате предвид при избора на рекламна агенция, графичен дизайнер или печатница.

споделяне във facebook