Тапети за лаптопа – wallpapers

Ако искате да промените своя wallpaper на десктопа, можете да разгледате wallpaper3.com. Там ще намерите различни wallpapers-и и ще можете да променяте вашето изображение всяка седмица. Те са подредени в категории и са на всякаква тематика. Трябва да сте наясно, че фоновите изображения не бива да съдържат много ярки цветове, а да изглеждат приятно на екрана ви и да привличат погледа на всички.

Можете да избирате между най-различни категории като жени, животни, хора, архитектура, комедия и т.н. Една от най-известните и популярни категории е природата. В нея можете да откриете много красив wallpaper, в който присъстват предимно пустини, планини, плажове, гори и други. Тези красиви изображения, ще ви накарат да придобиете едно много приятно усещане, докато ги гледате. Ще ви се прииска да посетите мястото от картинката.

Когато подбирате фонови изображения за вашия десктоп, добре е те да са с по-голяма резолюция, за предпочитане е същата като на монитора ви, по този начин ще избегнете несъразмерните образи и всичко ще изглежда така, както трябва.

Ако намерите изображение, което не е в същия формат, можете да го редактирате преди това, но то също трябва да е с голяма резолюция, за да остане с хубаво качество и да не се смали прекалено много при изрязването. Изрязването е добре да се прави с някоя от популярните графични програми, но и вграденият paint може да свърши идеална работа.

Разнообразявайте често десктопа си, защото по този начин на работното ви място ще успеете да впечатлите колегите си, те ще се заглеждат към монитора ви, който ще привлича вниманието им. Някои хора харесват това, други предпочитат да останат по-незабелязани, но каквото и да търсите, знайте че на първо място работното ви пространство трябва да ви харесва.

Затова не забравяйте да потърсите wallpaper за работното си място, който да гледате всеки ден с удоволствие.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *