HTC Evo 3D

HTC мултимедиен 3D-Суперфон EVO 3D!

3D изображение без специални очила
Зашеметяващия стереоскопичен дисплей HTC EVO 3D позволява напълно да се насладите на 3D технологията, без да ви се налага да носите специални очила. Освен това можете да снимате 3D фотографии и видео с помощта на двойния обектив на камерата.

Забавления в движение
Огромният 4,3 инчов дисплей, триизмерните филми, снимки и игри извеждат развлеченията на съвършено ново ниво. Високата скорост на работа на Вашия смартфон се гарантира от двуядрения процесор 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon, който позволява да направите видео в резолюция 720р и дори да разглеждате FullHD-файлове (1080p).

HTC Sense
Най-новата версия на фирмения интерфейс - HTC Sense, позволява да извършвате обичайните дейности, но вече много по-лесно и удобно. Например, версия 3,0 предлага на потребителите многопластово интерфейс меню, активна блокировка на екрана с бързо стартиране на избраните приложения, нови приставки и напълно преработеното приложение "Времето", което вече използва целия 3D екран и е съчетано с звукови ефекти.

"Улови момента"
2 мегапикселовия модул, допълнен с двойна LED светкавица, може да снима както обикновени - 2D видео и снимки, така и обемни кадри. Специален превключвател на режима на снимане позволява да превключвате от един режим към друг. Възможно е добавянето и на Tilt-Shift ефект (избирателно замъгляване на части на кадрите, при което се създава интересен ефект). Максималната апертура от 2,2 осигурява заснемането на отлични изображения с резолюция от 720р и 30 кадъра в секунда, дори в условията на намалено осветление. Големия, изпъкнал бутон на затвора е специално поставен за лесно намиране при естествено положение на ръцете и пръстите.

Превъзходен дизайн и отлична ефективност
Следвайки традицията на дизайна, присъщ на марката HTC, смартфонът HTC EVO 3D съчетава превъзходен външен вид и богатство на вградените функции. Тънките и отчетливи линии на задния капак, добавят комфорт и по-естествено усещане на смартфона в ръката.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *