Webit – Интернет Бизнес и еМаркетинг

e-Academy организира единственото в Югоизточна Европа изложение за Интернет Бизнес и еМаркетинг - Webit, за което се надяваме, че вече знаете. Това е първото изложение в региона от този род и с такава мащабност.

Бихме желали Ви поканим да бъдете сред посетителите на Webit през Октомври, като се регистрирате безплатно онлайн на www.webit.bg. Така получавате безплатен достъп до изложбената част.

Междувременно, ще оценим, ако информацията за Webit Ви е интересна и сметнете, че може да бъде полезна за читателите на Вашия личен блог или на други Ваши познати. Цел на изложението са клиенти и хора, вземащи решения в компаниите си, които имат осъзната нужда да научат повече за индустрията и да се срещнат с потенциални доставчици на решения.

Webit ще превърне София в една от най-горещите еМаркетинг и Интернет бизнес точки в света. Световно признати дигитални експерти сред които Sara Linfoot (Digital Manager Guardian), Christian Hernandez Gallardo (Director New Markets Google), Marco Di Noi (Director e-Commerce Ciao), Prinz M. Pinakatt (Group Interactive Marketing Manager - Europe, Coca-Cola Europe Group) и много, много други ще бъдат в страната ни като лектори в конферентната част на Webit.

Тяхното присъствие, както и присъствието на най-големите участници на регионалния пазар като изложители и лектори, превръща Webit в събитието на региона. Очакваме повече от 6000 посетители на конферентната и изложбена части на Webit.

Сред изложителите са доставчици на свързаност и хостинг, дигитални и е-маркетинг агенции, уеб дизайн и уеб студия, онлайн медии, доставчици на платформи и решения за електронна търговия, CMS платформи.

Конферентната част освен теми свързани с горните, ще акцентира върху социалните медии и мрежи, Web 2.0 и мобилния маркетинг. Официален партньор на Webit е Mobile Marketing Association.

WEBIT ще се проведе на 7 и 8 Октомври 2009 г. в Националния дворец на културата (НДК), София. Възползвайте се от възможността за регистрация и безплатен достъп до изложбената част сега на адрес: www.webit.bg.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *