Защо Танита.бг?

Танита е млада фирма, която обаче се развива изключително бързо. За краткия период в, който е на пазара, тя бързо печели доверието на своите клиенти и партньори. Големият избор от услугите, които предлагат, в сферата на недвижимите имоти, както и професионалното поведение и отличното отношение на екипа, който работи там, ги прави идеалният избор за всеки, който има желание да продаде, отдаде под наем или закупи имот или жилище.

Екипът от специалисти не си е поставил за самоцел да ви пробута нещо (без значение дали това нещо отговоря на зададените от вас критерии) само и само за да си получи комисионната. Напротив служителите на Танита.бг знаят, че е по-добре днес да не ви покажат нищо, а утре да ви заведат да видите точно това, което търсите. Именно това ги отличава от масата, именно поради тази причина е добре да ги изберете.

Ако посетите фирмата на техния адрес бул. Генерал Едуард И. Тотлебен 43 ет.2 ап.5 ще бъдете приветливо посрещнати. Ще ви бъде обърнато внимание, а човекът срещу вас ще отдели необходимото време, за да разбере вашата нужда, да разбере точно какво търсите. Това вежливо и професионално отношение не е често срещано в този бранш.

Екипът от професионалисти е добре обучен, с дългогодишен опит в продажбите. Те не просто ще Ви чуят, те ще ви консултират. Привидно много неща изглеждат като добра инвестиция, но може и да не са. В тези случаи можете да имате доверие в техните експерти, те ще ви консултират какво е най-подходящото решение за вас.

Разбира се, когато става дума за имоти добро отношение, професионалното поведение и компетентността не са всичко. Макар изброените неща да са много важни все пак няма как човек да не се запита за това какво ще му струва този професионализъм.

Ако сте се убедели защо да изберете тях ето и как да ги намерите. Освен на посочения адрес в София, винаги можете да се свържете с тях и по телефон: 02 41 666 16, а ако нямате време и искате просто да получите обща информация можете да пишете на office@tanita.bg.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *