Къде да открием добри копирайтъри?

Копирайтърите са специалисти, които изготвят съдържание за УЕБ и/или за печатни рекламни материали. Най-често копирайтинг услугите са насочени към уебсайтове на различни фирми и организации. Копирайтърите предлагат своите услуги в глобалната мрежа. Една част от тях пишат на български и английски, а друга на различни езици. Има не една или две фирми предлагащи писане на статии и текстове с комерсиална цел, така че ще ги намерите лесно, ако се разровите в нета.

За да изберете добри копирайтъри обаче, трябва да сте наясно с предложенията. Оферти можете да получите от фрийлансъри и копирайтърски фирми и агенции. Всички те Ви предлагат да се възползвате от копирайтинг услуги срещу определена цена. Всяка фирма, и всеки копирайтър решава самостоятелно колко струва работата, която извършва. Ето защо е добре да попаднете на баланс цена и качество.

Какво предлагат копирайтърите фрийлансъри?

Фрийлансърите са хора работещи на свободна професия, които могат да пишат, рисуват, програмират и така нататък. Има много копирайтъри, които са фрийлансъри и предоставят нелоши текстове на скромна цена. В повечето случаи тези копирайтъри предлагат статии на всякакви теми, но има и такива, които отказват да пишат за по-сложните тематики, а това невинаги е изгодно за клиента.

В България има много кадърни фрийлансъри, които се занимават с копирайтинг. Те пишат и на български, и на английски, и на други езици. Не правете грешката да търсите индийски фрийлансъри, които Ви заблуждават със сладки приказки, че предлагат статии на английски от native speaker за 1.50$ на 100 думи. В крайна сметка ще получите по-лош продукт, отколкото ако се доверите на българските копирайтъри. Разбира се, това е просто един съвет от нас, а решението е ваше.

Защо да изберете фирма за копирайтинг услуги?

Фирмите за копирайтинг услуги работят на високо равнище и в по-голямата си част предоставят висококачествени статии, текстове и съдържание. Ясно е, че фирмените услуги са малко по-скъпи от тези на фрийлансърите, но пък има изпълнители, които предлагат отлична работа на цени започващи от 2.50 на сто думи. Такава фирма е Colorful Copywriting, която може да Ви бъде полезна за малки, средни и големи проекти в сферата на презентирането на услуги и продукти в интернет.

Преди да потърсите фирмени копирайтинг услуги, трябва да проверите портфолиото на фирмата, нейните оферти, възможността за отстъпки при по-голямо количество статии и кои клиенти са се доверили на дадената компания. По този начин ще придобиете по-голяма представа за работата.

В обобщение

Изборът на фирма или физическо лице, са двата начина да откриете надежден копирайтър. И в двата случая можете да сполучите на добри професионалисти, така че оставяме решението на вас. Инвестицията в копирайтинг е начин да просперирате в бизнеса, а парите, които сте дали за копирайтъри ще се възвърнат бързо, стига да попаднете на правилните изпълнители на работата.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *