Миниатюрна камера с висока разделителна способност

Подозирате, че чистачката пипа в касата или служителите пушат в тоалетната? Проверете дали е така. А може би колегата рови в бюрото ви, дали? Не можете да обвините някого, че прави нещо нередно само защото го подозирате. Всички тези обвинения и да са верни, не са работа на полицията. Това са си ваши лични отношения.  Затова е добре вие да поемете инициативата и да разобличите нарушителите.

spy-secrets-kameraНа пазара се предлага перфектно устройство, което ще ви свърши чудесна работа точно сега. Става дума за изключително малка камера, която има висока разделителна способност-  480 TVL. Миниатюрната камера може да бъде сложена навсякъде. Размерите и позволяват да бъде монтирана и замаскирана перфектно. Устройството се захранва с напрежение 3,7 V. Визьорът на камерата притежава лентов кабел, което от своя страна дава възможност камерата да се монтира под всякакъв ъгъл. Заедно с картина, от този модул можете да направите и запис на звук. По подробна информация тук: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/moduli-za-vgrazhdan%D0%B5/kam%D0%B5ra-modul-7,5-h-33-mm-480-tvl-mcam001spysec.html.

Производителите гарантират високо качество и надеждност на продукта.
Камерата чудесно се съчетава с някой от AV предавателите или Микро предавателите за безжичен контакт, заедно с батерии, предлагани на сайта spy-secrets.com.

Камерата е изключително малка и компактна, но това по никакъв начин не оказва влияние върху високото качество на изображението. Както вече споменахме, ще можете освен да видите какво правят нарушителите и да чуете какво планират да свършат, благодарение на възможността за запис на звук. Напрежението на работа е 3,7 V. Камерата е с  480 TVL пиксела, а чувствителността й е 0.1Lux. Поддържа системи  NTSC / PAL. Електронният затвор е  60 (@ 27MHz в NTSC) / 50 (@ 27MHz в PAL). Необходимото фокусно разстояние е 2.5см. Консумира DC3.5-5V / 110 mA. Малките й размери  7,5 х 3,8 х 33 мм не оказват влияние върху работната температура от -20 до +50. Внимавайте като извършвате свързването на кабелите.

Следете цветовете:
- Червения кабел е DC3.3-5V (макс)
- Черния кабел е GND
- Жълтия кабел е видеото
- Белия кабел е аудиото
Производителят дава 12 месечна гаранция.

Постарайте се да не използвате камерата за незаконни действия: наблюдение с цел кражба, изнудване или злоупотреба. Бъдете честни и открити и не падайте на нивото на престъпниците.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *