Новата Toyota Avensis – стил и елегантност от най-висока класа

Един от моделите, които продължават да правят Toyota най-продаваните автомобили в света е именно елитния и стилен Avensis, който се доказа като поредното автомобилно бижу, създадено от японската компания. Самият модел Toyota Avensis води своето начало от 1997 година, като е замислен да наподобява лимузина, но същевременно да се предлага на достъпна цена и при това с отлично качество в изработката и използваните материали.

През 2009 година Toyota пуснаха на пазара трето поколение Avensis, за да предложат дори още повече възможности на всеки, който търси един елегантен, стилен и многофункционален автомобил за всеки от семейството.

Благодарение на Valvematic технологията новата Toyota Avensis реагира изключително добре, когато говорим за отделяне на емисии, като в тези модели, които я използват, стойностите са редуцирани с 10-15% под стандартните. За сметка на това инженерите са намерили отлично решение и чрез същата технология да повишат мощността с близо 20%, едно постижение, което със сигурност заслужава адмирации.

Впечатляващата визия и качество в екстериора и интериора на Avensis се оказаха сериозни постижения, от чиито успехи бяха респектирани дори немските автомобилостроители от Mercedes, BMW и Audi, а цената е далеч под тази на техните съответстващи модели. 11-те говорителя в купето на този невероятен автомобил осигуряват звук, който наистина ще ви накара да настръхнете и усетите атмосферата, на всеки аудиовизуален момент, който сте решили да си подарите.

Разходът на гориво също е невероятно нисък като се има предвид класа, на който е представител Toyota Avensis, а именно 6,5 литра при комбинирано (градско и извънградско) шофиране. Едно нововъведение, което дърпа този автомобил сериозно напред е предимството да можете да го отключите и стартирате само посредством карта-ключ, която дори не е нужно да вадите от своя джоб.

С пускането на 3-то поколение на модела Avensis от Toyota са решили да ни изненадат с мощни атлетични линии в дизайна на купето, които да докажат модерната визия и големите амбиции в глобален мащаб на водещия японски производител на автомобили.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *