Новата Мания – Бакуган

Едва ли някой от Вас е останал незасегнат от новата мания - Бакуган. Всъщност става дума за едно аниме, което е създадено в Япония(каква изненада!) и от 2008 година вече се дава по Cartoon Network. И благодарение на всичко това, създадените играчки по този анимационен филм са тотален хит! Деца от всички възрасти, дори и някои възрастни събират и играят с различни бакуган играчки.

Основен дял в разпространението на Бакуган има компанията Sega, а ние всички знаем каква голяма компания е тя.  Именно тяхната инвестиция в анимето, успя да ги направи такъв хит.

Играта на Бакуган включва карта, в която има желязо и различни топчета, които имат магнит и когато този магнит е превлечен от желязото, то това топче се "отваря" и от вътре излиза Бакуган боец. Също така има различни Бакуган арени, където тази игра се играе. Дори е възможно да си купите специална играчка, която изстрелва Бакугана на ринга. Целта на играта е да завладеете три от картите на противника, като за да стане това трябва да има битка. Победителят се преценява от точките сила или т.нар. G-Power, като за всеки бакуган тя е различна, а и има специални "upgrade", които могат да напомпат силата на всеки бакуган. Повече за правилата можете да прочетете в различни листовки, които идват с тези Бакуган арени.

Интересното е, че до този момент България не се предлагат наистина качествени играчки, въпреки че доста деца за заинтересовани. Това е една добра ниша за всички желаещи бизнесмени - мога да Ви уверя, че реално продажби ще има. Ако пък Вие сте един бакуган фен, то мога да Ви уверя, че на българският сайт на бакуган ще откриете доста различна информация за Вашият любим анимационен филм, ще можете да гледате различни епизоди онлайн или дори да играете няколко различни бакуган игри. Смятам, че предложението е доста добро. Ще се видим отново във Вестроя!

бутони за социални мрежи

4 мнения по „Новата Мания – Бакуган

  1. бакуганите са много гот.аз съм на 6 години и съм момче много ме кефят тези бакугани аз само нямам драгоноид 3 форма, много искам баку стийл и баку кристал

  2. Aз съм на 14 години, момиче съм и представете си, няма момче което да не съм била без проблем, да не говорим, че се бия с Вентус Скайрес с базова мощност едва 300G. В битката няма значение дали си момче или момиче, важното е да можеш да играеш и да не се отказваш.

  3. играта е страхотна аз съм на дванайсет и я игроая отдавна бия се с делта драгоноид и специална атака дайс троуър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *