Кеч Мания – Българското кеч общество

В началото на месец Август 2010г. бе създаден първия по рода си сайт за кеч в България. Името на сайта е КЕЧ МАНИЯ и адресът на който можете да го посетите е

www.ketch-mania.com

Идеята

Идеята за създаването на сайта КЕЧ МАНИЯ е на Андрей Димитров - уеб дизайнер на свободна практика, имащ основни познания по SEO оптимизация, който освен всичко друго е ревностен почитател на кеча.

Какво е постигнато до момента

До момента сайта КЕЧ МАНИЯ върви по хронологичен ред както и големия си брат - WWE.com: Качват се материали от шоу предаванията RAW и SmackDown, по-известни в България като Първична сила и Разбиране. Всеки един кеч мач изигран в едно от двете шоу предавания го има в сайта КЕЧ МАНИЯ. За момента те са под формата на видео клипове, които се качват в профила ни в Dailymotion:

http://www.dailymotion.com/ketch-mania

Към момента в кеч новините липвса текстов материал, поради липсата на текстописци, които да извършват тази не лека дейност. Но пък за сметка на това има видео материал на всеки един мач. И ако някога почитателите на кеча са изпуснали някой мач, могат с 2 клика да го намерят и да го гледат.

Ето какво още съдържа сайта КЕЧ МАНИЯ:

  • Кеч форум - с безплатна регистрация в сайта, потребителите ще могат да създават нови теми, да коментират други такива и да "вдигат" левели :-) Колкото повече потребителите на кеч сайта пишат във форума, толкова типът на акаунта им се вдига, но какви точно "специалности" сме избрали ще оставим на потребителите да разберат сами.
  • Кеч новини - както вече споменахме кеч новините за момента са статии с видео клип. Потребителите могат да гледат този клип, да оценяват статията (от 1 до 5 звезди), да пишат коментари директно под нея - затова е нужда регистрация, също както при използването на форума. Можете също така бързо и лесно да споделяте всяка една статия, просто с един клик върху иконката на любимата ви социална мрежа. Не сме забравили и любимият на всички Like бутон за Facebook.
  • Гласуване в анкети - за нас потребителя е най-важната структура на сайта. Ние често ще задаваме различни въпроси обобщени в кратки анкети, като мнението на потребителя винаги ще се взима под голямо внимание.

За в бъдеще

За в бъдеще се обмисля вариант да се намерят текстописци - съвестни хора, които преди всичко са запалени почитатели на кеча. Сайта КЕЧ МАНИЯ отваря врати за всеки, който има желание да пише авторски текст, като пък чрез нас, доста хора ще прочетат неговия материал. Обмисля се още и направа на профил на всеки един кечист, който се състезава за WWE - автобиография, снимков материал, постижения във Федерацията по кеч, които ще бъдат ъпдейтвани след всяка една промяна (пр. печели титла или губи такава). За тази цел обаче ще ни е нужно по-голямо хостинг пространство, а към момента сайта не се финансира от никъде.

Защо Кеч Мания?

  • Защото КЕЧ МАНИЯ е името на най-голямото, най-скъпото, най-ефектното и най-гледаното PAY - PER - VIEW шоу в Америка (англ. Wrestle Mania)
  • Защото КЕЧ МАНИЯ се помни лесно
  • Защото КЕЧ МАНИЯ ще работи за и ще се интересува от желанията на своите потребители
  • А защо не... КЕЧ МАНИЯ :-)

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *