Българското участие на Евровизия 2010

За радост на своите фенове, леко скандалната личност Мирослав Костадинов - Миро, известен с участието си в дуета "Каризма" и противоречиви слухове от медии, посветени на светската суета, бе номиниран за български участник в Евровизия 2010 с песента си "Ангел си ти" ( официалното му видео в YouTube ). Песента му има завладяващ ритъм и запомняща се мелодия, а думите носят послания, отвъд повърхностната поп-култура.

миро евровизия ангел си ти

Песента му ще се състезава на полуфинала на конкурса, който ще се проведе в Осло, на 27 май 2010 г. В състезанието ще участват представители на повечето Европейски страни, включително творци от Прибалтика, Турция и Израел - като част от по-екзотичните редовни участници в историята на престижното съревнование.

Посланието на певеца е да не забравяме, че любовта е силата, която отключва ангелското у нас - онази невинност, с която сме родени, но която забравяме с времето. Специалните ефекти във видеото, хореографията и цялостното излъчване на клипа засилват усещането, предавано с думите - "ние всички сме се изгубили по пътя, но с обич можем да се завърнем към своята истинска, добра същност". Песента му ни кара да се замислим над начина, по който възприемаме живота си, да потърсим добротата и любовта, дори там, където стреса и материализма на ежедневието ни е завладял.

Многобройните фенове на Миро - групата му във Фейсбук в момента на писане на статията наброява около 7 хиляди почитатели - ясно доказват, че посланието и емоционалната вибрация, излъчвани в тази песен ги е докоснала и завладяла. Групата е със свободен достъп и дискусиите са оживени, в случай че и вие сте "изкушени" - чувствайте се добре дошли да се присъедините, като не забравяйте да споделите това с приятелите Ви.

България има дългогодишна история на участия в реномираното музикално състезание, макар че никога не е спечелвала номинации досега. Да се надяваме, че тази година този факт ще се промени ! Да пожелаем успех на Миро и да благодарим на многобройния екип от хора, участвали в създаването на мелодията, текста, аранжимента и клипа.

споделяне на връзка

Едно мнение по „Българското участие на Евровизия 2010

  1. Благодаря, че го пуснахте, все пак тряя да го pimp-неме хаха :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *