Как с доставка на цветя да изпратите тайно послания?

Колко често ви се случва да забравяте празниците на хората покрай вас? А колко пъти сте се чудили какъв подарък да вземете за близките си? Ако отговора и на двата въпроса е често, тогава нека ви успокоя, че не сте сами. На много хора им се случва да забравят и след това да се реваншират с големи и красиви подаръци.

Други пък не разчитат, че скъпите подаръци ще умилостивят половинката им и за това залагат на изненадваща доставка на цветя. Именно цветята са една от слабостите на всяка жена. Няма представителка на нежния пол, която да не харесва цветя и да не се разтапя при вида им.

За това заложете на тези малки и красиви посланици, които вместо вас ще се извинят и ще върнат обратно усмивката на лицето на приятелката ви. Консултирайки се с цветарите вие можете да изпратите тайно послание на любимата си, с което да й кажете, че много я обичате, че ви липсва и че тя е изключително важна фигура във вашия живот.

За тази цел ще трябва да изпратите доставка на букети с червени и бели рози, хризантеми или лалета. Ако искате да поканите жена на среща по един наистина галантен начин изпратете и букет от гладиоли.

Броя на гладиолите отговаря на часа на срещата, но трябва да сте сигурни, че жената, за която са предназначени ще разтълкува правилно посланието ви, ако ли не просто и напишете в картичката точния час и място, където да се видите.

Чистотата и достолепността на лилиите са подходящия избор за подарък на щастливи поводи като сватба, рожден ден, раждане. Ако искате да подсилите тайното послание с тях изпратете доставка на букет от лилии, като към тях прибавете и рози.

Цветята имат тази уникалната способност да накарат всеки човек, дори и най-намръщените да се усмихнат. Подарете повече усмивки и приятни емоции на любимите хора с доставка на цветя и букети.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *