Авточасти Beru и Knecht от АВТОХИТ Трейд ООД

В България се предлагат много и най-различни авточасти, но не всички притежават сертификат и гаранция своето за качество. АВТОХИТ Трейд ООД предлага на клиенти си резервни авточасти, с висок стандарт и дългогодишен живот. Компанията се занимава с внос и разпространение както на оригинални, така и на алтернативни авточасти.

В магазината мрежа ще откриете всичко от което се нуждаете, за да поддържате Вашия автомобил в изправност. Ще намерите всичко за: Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Seat, Ford, Skoda, BMW, Opel, Renault, Citroen и Peugeot. Магазините ще откриете на в градовете Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас и София.

Фирмата продължава своята гъвкава и успешна политика, разширявайки се и откривайки нови обекти и в други големи градове. За да бъде в услуга на клиентите си, АВТОХИТ Трейд ООД предлага доставки из цялата страна, постоянни цени през цялата година, както и компетентно и коректно облужване от страна на персонала.

Компанията работи с много доказани имена в световен мащаб, вносител е на: LUK, GATES, LEMFÖRDER, KNECHT, HEPU, BERU, MAHLE и други.

BERU е фирма занимаваща се с производството на запалителни системи предназначени за бензинови двигатели. Залагат на новоситите в областта на автомобилната индустрия, спирайки вниманието си най-вече върху електроника в автомобилите и по специално върху електронните диалогови системи за тях.

Също така се произвеждат и системи изградени от датчици, запалителни системи за газови и бензинови горивни двигатели, като в Европа все повече производителите на автомобили, микробуси и двигатели са част от клиентите на BERU.

Предлагат се и филтри от филтровата група на KNECHT / MAHLE, която от години е на челни позиции в производството и дистрибуцията на международната автомобилна промишленост.

Основно тяхното производството е с много висока гаранция за качество на продукти за първо вграждане. Асортимента включва горивни филтри, въздушни филтри, модули и маслени филтри, поленови и аерозолни филтри, също така и филтри с промишлено приложение.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *