Безплатна книга за печелене чрез блогване

В тази тема накратко ще Ви представя един полезен проект, който същевременно е напълно безплатен. Става въпрос за безплатна книга за блогване, която може да си изтеглите напълно безплатно от тук. Да, безплатна е, за разлика от много други еквиваленти. Като качество обаче, този продукт не отстъпва на платените еквиваленти.

Безплатна книга за блогване от Бахар Мустафа

Безплатна книга за блогване от Бахар Мустафа

Идеята на всичко това е, че в момента се продават множество такива книги и повечето са еднакви по стойност и съдържание. Но защо да е платено, като това може да се направи безплатно и да е един добър link-bait или реклама на блог :) Дано повече хора се научат, че безплатните продукти с времето печелят повече от платените. Защото всичко е репутация и доверие.

В книгата общо взето става въпрос за основните начини за печелене на пари чрез блогове. Естествено, не са пропуснати важни теми, като SEO, PPC, други полезни съвети и най-вече материали за най-известната и добра блог система - WordPress. Затова не чакайте, изтеглете си книгата веднага, направете си блог и започнете да блогвате. Един ден от удоволствие, това може да започне да Ви носи и пари.

социални бутони

Едно мнение по „Безплатна книга за печелене чрез блогване

  1. Здравейте
    и аз бих искал да Ви подаря още една безплатна електронна книга за SEO копирайтинг. Ще е чудесно да помогнете за нейното развитие.
    Книгата „Копирайтинг за Уеб“ може да изтеглите от тук http://postvai.com/copywriting/znanie-11541.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *