Реклама чрез флаери

В днешни дни всеки търси ефективна реклама чрез различни методи. По-богатите фирми залагат на телевизията, радиото или интернет, а останалите разпространяват рекламни материали тип брошури, листовки и така наречените флаери, за които ще пишем в днешната статия.

Инвестицията във флаери ще ви донесе клиенти, а защо не и продажби. Доказано е, че тези листовки имат силно въздействие върху обществото стига да са направени добре. Обикновено фирмите залагат на цветни и гланцирани варианти с любопитни графики, снимки и съдържание, като последното е най-важно за успеха ви.

Ефекта на даването от ръка на ръка също работи във ваша полза. Така например ако раздадете 1000 флаера, то има голяма възможност те да бъдат забелязани от повече от 1000 души, тъй като се предават между близки, роднини и приятели. Съществува обаче и опасността вашата листовка да посети коша за боклук ако не сте се постарали достатъчно за дизайна й.
Ако търсите качествено графично оформление и печат на флаери обърнете се към G-Print фирмата за дигитален офсетов печат.

Поръчайте от оригиналните ни предложения, като ние ще ви предоставим три вида свежи дизайни, от които да си изберете. В случай, че не харесате визията на нашите оферти, имате опцията да дадете ваш шаблон, който да напечатим.
Ще се постараем да презентираме вашите магазини, заведения и услуги по атрактивен начин, така че да зарадват окото на потребителите. До момента работихме успешно с банки, хипермаркети, музикални групи и други, като всички харесаха крайния продукт за реклама.

Редом до брошурите, плакатите и визитните картички поставяме и световноизвестните флаери, които ви препоръчваме да използвате във вашите си рекламни кампании. Срещу парите, които ще дадете за листовките получавате мнозина посетители на вашите търговски обекти и продажби на стоки или услуги. До края на лятото G-Print предлага специални промоции на своите клиенти. Освен по-ниски цени на рекламните материали, ще можете да получите и безплатна доставка. Вижте повече на страниците ни е мрежата.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *