Популяризирайте вашия бизнес чрез флаери

Флаерите представляват рекламни носители, чрез които вие лесно и бързо може да популяризирате бизнеса си или да отправите дадени послания към обществото. Хвърчащите листчета предлагат директен достъп до вашите клиенти със съдържанието, което предоставят. Един флаер може да съдържа текст, лого на фирмата, снимков материал и графики, за да бъде максимално подробен в полза на потребителите.

Предлагаме ви да направите рекламна кампания с флаери от Printermax, където ще получите възможност за безплатно разпространение в София, както и дизайн изработен от печатницата. Представителите на бизнеса получават двустранни, пълноцветни флаери в малък или голям тираж според конкретните им изисквания, а цените са повече от достъпни.

Много бизнесмени предпочитат да рекламират своите продукти или услуги по телевизията, интернет и радиото, но това излиза твърде скъпо. От друга страна печатната реклама е едно изгодно решение, което ще ви донесе клиенти и шанс да увеличите продажбите си.

Флаерът има и други приложения. Той може да се използва като талон за отстъпка в търговските вериги и да предлага промоции на различни стоки. Освен това малките листовки са идеален начин да съобщите за ваше събитие или инициативи. Рекламните материали се предават на ръка или се пускат директно в пощата на потребителите.

За предпочитане, е да започнете рекламата си с по-висок тираж флаери, така че да получите по-голям обществен отзвук. При малък брой отпечатани материали има риск от това те да останат незабелязани. Разпространете хвърчащите листовки на различни места във вашия град, това могат да бъдат жилищни блокове, бизнес центрове, търговски обекти, културни учреждения и други.

Всички ние сме виждали как млади хора раздават флаери по улиците. Обикновено от чист интерес към това, което пише вътре ние взимаме листовките и повечето случаи ги запазваме, за да са ни под ръка. Това е още една причина за това да рекламирате дейността си с флаери.

Направете правилен подбор на цветовете, те не би трябвало да са натрапчиви и да предизвикват гняв у читателите. Желателно е шрифът да бъде с изчистени форми, за да се чете лесно и приятно. За всичко това ще се погрижат дизайнерите от печатницата, която изработва вашите рекламните материали.
При разпространението на флаерите е нужно да се изисква отчет поради причината, че е възможно разносвачите да са пропуснали даден обект. Винаги съблюдавайте за тази подробност, понеже тя е от съществена важност за правилния начин на популяризация.

Ако нямате готов дизайн и/или съдържание за вашите нови флаери, то не се притеснявайте, защото Printermax.bg в София ще ви помогне с всичко това. Доверете се на професионалистите и постигнете резултати, на които ще завиди дори и най-силния ви конкурент. Само за няколко дни вашата фирма разпространение на флаери фирмата ви ще се радва на нови посещения и евентуални постъпления в касата.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *