Интериорни врати за красива детска стая

Когато монтираме интериорни врати в детската стая трябва да имаме предвид няколко важни неща. Безопасността при експлоатацията на вратите от голямо значение, за да могат малките ви палавници да използвате вратите свободно и без никакви проблеми. Преценете какъв да бъде материалът, от който са изработени вратите, както и дизайна на панелите им.

Подходящите решения при избора на интериорни врати за детска стая от Борман Комерс са екологичната чистата дървесина от бук или дъб, а също и врата притежаваща облицовка фина дървесина от ясен, череша, орех, дъб и други. Изчистените форми са препоръчителни, като повечето клиенти предпочитат светли цветове.

Вратата в детската стая не трябва да притежава остри ръбове, на които детето може да се нарани. Вашето малко съкровище може да използва вратата като средство за рисуване, така че е добре да вземем съответните мерки. Желателно е боите и маркерите да се чистят посредством обикновена кърпа и вода, без да се наранява повърхността на вратата.

Дръжката на вратата също е важна и не бива да се монтира твърде високо. Тук идеята е малкият човек да стига до нея бързо и лесно. Интериорните врати с прикрити принадлежности са правилния избор, тъй като децата често обичат да мушат пръстите си между пантите. Постъпвайки така процеса по затваряне става невидим и вие ще може да спасите малчуганите от нараняване.

Съветваме ви да предпочетете тихите тонове: бяло, сиво, акация или дъб. Всички те ще спомогнат за това детето да се чувства комфортно и да се радва на стаята си. Разбира се, нужно е да се комбинират цветовете на другите мебели с тези на вратата ви. За избора на шарка ще ви помогнат специалистите от Борман, които се занимават с продажба на интериорни врати десетки години наред.

Винаги питайте за гаранцията и сервиза на вратата за детската стая. Сигурността трябва да е на първо място, така че ако се наложат корекции да се реализират своевременно. Евтините продукти с кратък гаранционен срок са съмнителни и е по-добре да бъдат избягвани от вас.

Както сами разбирате постигането на красив дизайн за детската стая минава през покупка на нови врати подсилващи интериора на жилището. Направете най-доброто за децата си и се наслаждавайте на тяхното спокойствие и мир.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *