От какво се интересува българинът – класация

Хрумна ми идеята в тази статия да споделя моите наблюдения за това от какво най-много се интересува средностатистическия българин.

5. На пето място поставям обичта на българина към чалгата. Определено по-голямата част от мъжете харесват да слушат и най-вече да гледат чалга. Какво по-приятно от една хубава вечеря с малко биричка и чалга за настроение.

4. На четвърто място поставям пристрастеността на мъжа към хазарта. Почти няма мъж, който да не е опитал някоя хазартна игра през целия си живот като много голяма част след като опитат не могат вече да спрат. Дали ще са игри на карти, залагания на мачове или пък хазартните машинки, опрделено това е голяма слабост на българина.

3. На трето място в класацията поставям играенето на игри и гледането на филми. Независимо от своята възраст всички мъже много обичат да играят игри пред компютъра като разбира се най-предпочитаните жанрове определено са екшън игрите и всички игри с коли и игри с мотори. От филмите също приоритет за мъжете от България са жанровете екшън, трилър, ужаси и драма. Комбинацията от играенето на игри и гледане на филми пред компютъра е една от най-предпочитаните за всички мъже и не само в България.

2. На второ място определено идва мястото на любовта на мъжете към чашката. Много голяма част от българите не могат без алкохол независимо дали ще са няколко бирички на ден или в седмицата или пък ще е ракия, вино, водка, уиски, джин и т.н. Какво по-хубаво от това след тежък ден или пък тежка работна седмица да се събереш през уикенда някъде с приятели и да седнете да пийнете и да си поговорите за футбол, политика и жени. Алкохолът винаги ще има място в трапезата на българския мъж.

1. Ето, че дойде време и за дългоочакваната първа позиция! И както може би вече сте се досетили, това са жените. Тези жени, които могат да ни дразнят и да ни изкарват дори в лудост, но пак са номер едно за нас. Няма мъж, който да не му се подкосяват краката при гледната на хубава жена, а да не говорим ако тя е гола.

Надявам се да сме Ви развеселили с тази наша класация. Ако сте от мъжете на 3-тото място Ви препоръчваме да дойдете и да играете флаш игри в нашия сайт IgrisKoli.Net

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *