Печелете награди от Интернет игри

Интернет днес се е превърнал в една огромна "кошница" с изненади - преди всичко приятни. Напоследък в България все по-често ставаме свидетели на проекти, предоставящи онлайн игри, чрез които трябва да се отговори на няколко елементарни въпросчета, след което участвате в томбола. Трудно можете да си представите какъв е интересът към подобни игри, организирани предимно в уеб пространството. В тази статия ще Ви загатнем малко неща от "кухнята".

Уеб конкурсите и игрите са интересни, тъй като за да участваш не се изискват специални познания. Именно това придава огромен чар. Кой участва в онлайн конкурсите? Предимно хора от провинцията. Това сочи наше проучване. Причините: Столичани са твърде заети, а за да се участва в подобен тип игра трябва единствено време. Време, защото игрите са твърде много на най-различни тематики и човек за да обходи най-актуалните му трябва минимум 1 час.

Къде се намират онлайн игрите и как можем да участваме? Всичко е много лесно. В България най-голям портал за раздаване на награди от игри и томболи е Razdavalnik.bg. Сайтът раздава стотици награди месечно, а хората си ги ползват с най-голямо удоволствие. Можете да прочетете мнения от форумите и ще се убедите в това.

Чарът на цялата ситуация е в следното: Раздавалник съдържа стотици игри, когато вземете участвие в една игра, то шансът да спечелите подарък е едно на броя участници. Е да, но не така стоят нещата когато участвате в десет различни игри. Тогава положението е следното: Пример, ако сте взели участие в 10 игри, а участвали са 100 човека, то тогава шансът да спечелите е много голям.

Факт е, че трудно ще намерите игри, в които са участвали толкова малко хора, но сами виждате, че шансовете за спечелване са много добри. И един интересен факт, с който ще приключа с хваленето на този сайт: Приятелка миналото лято ходи три пъти на море само с ваучери, спечелени от сайтове за онлайн игри. Щуро нали? Опитайте!

Най-новата игра, която стартира преди денонощие, това е игра за спечелване на офис стол. Потърсете в Интернет игра за спечелване на стол и ще видите условията за участие.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *