iPad 2 от Apple

Две камери за Face Time и HD-записи. Apple двуядрен чип А5. 10 часа работа на батерията. Всичко това в по-тънък, по-лек дизайн. iPad 2 е фантастичен. И без никаква конкуренция.
Тънък, лек и пълен с велики идеи. Когато вземете iPad в ръката си,няма да искате да се разделяте с него. Един нов дизайн. 33 % по-тънък и до 15 % по-лек от първото поколение iPad. Сърфиране, проверка на електронна поща,гледане на филми или четене на книги- всичко това е толкова естествено,че дори може да забравите,че държите технология в ръцете си.

Две камери и голямо „здравей” за Face Time на iPod.
iPad 2 има две камери-една отпред и една отзад. Направени са за Face Time видеоразговори,работят заедно,така че да може да говорите с приятели и да виждате усмивките им. С предната камера може да се гледате лице в лице,а със задната да покажете мястото,на което се намирате,с кого сте и какво се случва около вас. Освен това може да правите снимки с Photo Booth или клипове в HD формат,като те се превръщат в шедьовър.

Дисплей с LED. Изглежда фантастично!
Самият iPad е един голям дисплей с 9,7 инча място за снимки с висока резолюция,филми,интернет,книги и други. Благодарение на LED-осветлението всичко изглежда ясно и живо, наистина невероятно! И дори там където има по-малко светлина, например в самолет. Освен това iPad 2 притежава iPS-технология, чрез която се постига широк зрителен ъгъл от 178 градуса.

Multi-Touch. Всичко е готово само с пръст.
Технологията е най-добра, когато е естетвена. Точно така е и при Multi-Touch-технологията на iPad. Правите всичко с пръсти-сърфирате в интернет,пишете имейли,четете книги и разглеждате снимки…лесно и забавно! Как става това? Когато пръстите Ви докоснат екрана, биват разпознати от електрически полета.

Wi-Fi и 3G. Две възможности, за да поддържате връзка.
Във всеки iPod е вградена 802.11n технология. Тя автоматично открива Wi-Fi мрежите,чрез които може да се свържете само с няколко докосвания. iPad притежава също така и 3G. Така че ако сте някъде,където няма Wi-Fi,например,когато сте на къмпинг или пътувате може да сърфирате в интернет, да проверявате нещата си и да гледате упътвания.

Жиро, акселерометър и компас. iPad 2 разпознава всяко движение.
С вградения акселерометър, може да поставите iPad в портретен или пейзажен режим или дори да го обърнете с главата надолу. Това което винаги виждате, четете или играете се адаптира автоматично към посоката на екрана. Акселерометърът, 3-осовият жироскоп и компаса сега работят заедно. Може да видите къде е iPad-а, към коя посока сте се насочили и как се движите. Винаги разпознава игри, карти и други приложения. И това е само началото за iPad приложенията, които са по-добри от всякога.
Може да използвате iPad заедно с Вашият телевизор или да отпечатате съобщения, снимки, уеб страници и документи директно.

Хардуер и софтуер. Създадени един за друг.
Тъй като Apple прави както iPad хардуера, така и операционнаата система,всички компоненти работят заедно безпроблемно и интелигентно. Това означава, че вградените приложения и приложенията от App Store използват оптимално iPod хардуера. По този начин Multi-Touch, акселерометърът, 3-осовият жироскоп,ускорената графика и мощният процесор работят постоянно докато сърфирате в инетрнет,гледате филми, играете игри или превключвате между приложенията.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *