Кафе на дози?

По света, а и в България, капсулните кафе-системи придобиват все повече популярност. Срещат се два основни типа. Единият тип са т.нар. капсули - при тях мляното кафе се съхранява в пластмасова опаковка (твърда или мека), размерите им са направени за точно определени кафемашини и често са патентовани.

Вторият вид са т.нар. подове, при които мляното кафе се съхранява във филтърна хартия. При подовете размерите не са ограничаващ фактор, могат да се използват за различни кафе машини, като често се поставят и в цедката на професионални кафе машини.

При капсулните системи водещо място в световен план заемат Лаваца, Неспресо, Нескафе Долче Густо и др. Подове пък предлага почти всеки един производител на кафе. Какво прави кафето на дози толкова популярно?

На първо място това се дължи на гарантираното качество на напитката, тъй като в опаковката кафето запазва максимално дълго аромата и вскуса си. Също така, от съществено значение са бързината на приготвянето и лесната употреба на кафемашините, както и на масовата приложимост на капсулните системи не само на работното място, но и във всеки един пазарен сегмент.  

Геник ЕООД ви предоставя възможността да се запознаете напълно безплатно с капсулната система на Лаваца Lavazza Blue с актуалната си промоция Безплатна кафемашина Лаваца за вашия офис!

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *