Optimum Nutrition Hydro Whey

Десетки хиляди слагат Platinum Hydrowhey на челните места сред хранителните добавки за 2010г.

ON Platinum Hydro Whey

Десетки хиляди потребители слагат ON Platinum Hydrowhey на първите места сред известните хранителни добавки за периода на отминалата 2010 година. Няма как да е друго особено при този невероятен и изчистен продукт на компанията Optmum Nutrition.

Продукта прави впечатление с трите си основни качества. Той е хидролизиран, пречистен и обогатен. За да се произведе суроваръчен протеин във формулата използвана от Platinum Hydroway е намесена хидролиза, гарантираща пълния ефект на протеина.

Хидролизата прави така, че протеините се разграждат на малки част като това допринася за по-лесното им попадане във вашия организъм. За да бъде продукта съвършен са добавени ACTITOR™ пептиди, аминокиселина BCAA, храносмилателни ензими и други полезни вещества.

Спокойно можем да кажем, че Platinum Hydrowhey е натурален продукт най-малкото заради съдържанието на суроватъчен протеин и неговите хидролизирани изолати. Тези фактори обещават, че вие няма да имате проблеми с холестерола, лактозата или натрупване на подкожни мазнини.

Ето и някои неща, които трябва да знаете за HydroWhey:

  • Благодарение на суроватъчния протеин вие постигате по-бърз ефект върху физиката ви.
  • Една доза на продукта има съдържание на тридесет-четиридесет грама чист протеин.
  • Продукта не съдържа холестерол и лактоза.
  • Hydrowhey е обогатен с ACTITOR™ пептиди i BCAA аминокиселина.
  • Прибавени са и храносмилателни ензими да още по-добър резултат.
  • Разтваря се бързо и удобно.

Platinum Hydrowhey без никакъв спор е натурален продукт, който ще изиграе важна роля при вашите тренировки. Приготвен е от изолат на суроватъчния протеин и е изчистен от холестерол, мазнини, лактоза и въглехидрати. Hydrowhey ще се погрижи за вашата мускулатура по един чудесен и доказан начин, който ще забележите ако пожелаете да изконсумирате продукта.

На какво се дължи бързото захранване на мускулите ви ?

Благодарение на фините си съставки Platinum Hydrowhey ще развие вашата мускулатура бързо и сигурно. Разпада на изходните протеини на по-малки част говори за лесното усвояване от вашия организъм. Това идва да рече, че леките хидролизирани протеини ще доставят за вас ди- и три- олигопептиди съхраняващи свойствата на дадените мирко фракции всяка, от които съдържа суроватъчен протеин.

И за да не се впускаме в супер подробности около състава на протеина ще кажем, че той е една добра идея за започването на деня, като вие трябва да го приемате както преди, така и след вашата тренировка.

Един истински и доказал се продукт на пазара

Протеините са съставени именно от аминокиселини но сами по-себе си те имат различно значение. Благодарение на това, че Platinum Hydrowhey има съдържание на BCAA аминокиселини вие изграждате здрава мускулна тъкан, гарантирате си по-бързо възстановяване и се предпазвате от различни аркади и наранявания по време на тренировка. Една доза на продукта съдържа осем хиляди милиграма от въпросните аминокиселини.

Повече за вкуса на Platinum Hydrowhey

Когато говорим за протеинов прах и вкусови качества ние винаги сме нащрек. С радост можем да ви съобщим, че Platinum Hydrowhey е бързо разтворим и притежава разкошни вкусове. Пишем вкусове, защото вие може да избирате между шоколад и ванилия, които със сигурност ще ви харесат. Може да разтворите продукта в сокове, вода или мляко изборът е ваш.

За максимални резултати от използването на Platinum Hydrowhey

Комбинирането на Hydrowhey с други хранителни добавки или дадени видове храни ще предостави за вас допълнителна ефективност при използването на продукта във вашите тренировки.

Ето и една примерна програма, която може да използвате:

Сутринта – използвайте шейка Platinum Hydrowhey в комбинация с Opti-Men. Този съвет ви го даваме за да набавите необходимите витамини и минерали тъй като те ще са нужни за обработка на белтъците, мазнините и въглехидратите в организма ви.

Малко преди тренировка – съветваме ви да разтворите продукта Platinum Hydrowhey в обезмаслено мляко и задължително да добавите микронизиран креатин. Причината за това ваше действие се крие именно в креатинът-монохидрат, който укрепва мускулатурата ви и я развива допълнително.

След вашата тренировка – разтворете Hydrowhey във вашето ice кафе прибавете глутамин на прах и Glycomaize. Тези действия ще направите тъй като точно след тренировките вашите мускули усвояват по най-добрия начин всички хранителни вещества. Протеините, свободните аминокиселини и добре асимилираните въглехидрати ще изградят вашата пълноценна мускулатура.

Преди лягане – съветваме ви да си набавите Казеин и разтворими BCAA аминокиселини. Храносмилателната ви система работи добре през деня и при активна тренировка. През нощта обаче е нужно по-бавно усвояване като казеинът и BCAA аминокиселините ще предпазят организма ви по време на спане.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *