BSN Nitrix

24/7 съдо-мускулен разширител

Върнете се в годините, когато започнахте да тренирате. Вероятно сте били упорити и с напредъка на времето сте усъвършенствали вашето тяло и сте се сдобили със сила. Сериите във фитнес залата са станали част от вашия живот и вие знаете как да ги контролирате. Станахте по-суетни от всякога и постоянно работихте с огледало само и само за да съзърцавате гледката.

Липсват ли ви тези времена и можете ли да изживеете същите емоции?

ДА! Днес вие може да изживеете същите емоции и да върнете красотата на телосложението ви, на онова токлова прекрасно ваше телосложние.

Времената, в които живеем и експертитие по медицина, фитнес и бодибилдинг избраха един продукт, който решихме да ви покажем днес за да се почувстате по-добре и да вдигнете нивото на самочувствието ви.

Топ продуктът от световна класа безспорно е Nitrix поддържащ азотния оксид. Говорейки за съдоразширителни средства няма по добро в целия свят и вие може да проверите нашето твърдение в интернет. След многото изследвания и бета тестове Nitrix се наложи на пазара и предложи това, от което имаме нужда.

BSN Nitrix е масов съдо-мускулен разширител с доказано качество, за което свидтелестват милиони по цялото земно кълбо. Напомпване на мускулите и пълна промяна на телосложението ви ще усетите само ако сами тествате феномена Nitrix.

BSN Nitrix

Как действа BSN Nitrix 360 Tabs?

Nitrix осигурява контрол върху телесните шлюзове, които се отварят за да осигурят производство на NO в целия човешки организъм. Ако можехте да отворите тези шлюзове на 100% то кръвносните съдове ще се разширят а нивото на NO ще скочи по най-бързия начин.

По този начин кръвта ще напълни мускулите ви и ги надува така, че те да станат големи и твърди както вие бихте искали. Вашите вени ще изпъкнат и ще наподобяват метални решетки. Плътните ви мускули ще бъдат видяни и от невъоръжено око.

Именно Nitrix е продукта, който ще отвори вашите шлюзове напълно и това е абсолютния факт, който трябва да вземете предвид. Таблетките дава свобода на контрола на NO и преградите за притока на кръвта биват отворени поне седем часа през деня.

Взимането на таблетки BSN Nitrix ще ви помогне да държите шлюзовете отворени през деня и нощта 24/7. Ето и един импровизиран календар за действието на Nitrix за четири седмици напред.

Седмица първа –

През нея вие работите за да държите отворени шлюзовете и очаквате приток на кръв. Усещате успеха тъй като мускулите ви се надуват, чувствате се силен и някак по-желан от когато и да било.

Вашите колеги и близки ще ви попитат за това как сте успяли да постигнете тези впечатляващи ефекти и дали не тренирате на работното място.

Седмица втора –

Идва повратната точка при отделяне на NO. При правилната дозировка с Nitrix вие усещате отваряне на шлюзовете за седем, четиринадесет и двадесет и един часа. Богатата на хранителни вещества кръв ще нахлуе в мускулите ви. Вие ще ги чувствате все по-плътни и твърди а това неминуемо ще повлиае и на мъжкото ви его.

Днес още по-лесно ще вдигате всякакви тежести щанги, гири и за каквото се сетите. Първоначално дори самите вие ще се изненадате от впечатлителния ефект, който Nitrix ви предоставя.

Благодарение на произведеното NO и ултра кръвоснабдяването кръвта може да нахлуе и във вашия пенис, което ще подейства благоприятно за увеличаване на неговия размер и твърдост при ерекция.

Ето защо Nitrix не е използван само и единствено от фитнес маниаците желят да гледат мускулите си в огледалото. Това е един продукт за всеки държащ на себе си мъжага.

Седмица трета –

Вече започвате да възвръщате желаната от вас форма такава каквато беше преди години. Нещо повече. Изглеждате пленително, мускулите ви са стегнати, кожата плътна и прибрана. Апетитна хапка сте за всички зажаднели дами.

Тренировките не представляват тежко предизвикателство за вас. Възтановяването ви ще се случва в по-кратък срок от когато и да било. Вашата издръжливост е скочила на 100% да не говорим за удърния прилив на енергия, който имате и желанието да се докажете „на сцената” във всеки един момент.

Изглеждате доста напомпани, вените ви са като метални тръби ефекта е якост и нечовешка здравина. Околните ви питат как постигате този ефект и откъде черпите тези сили за да се справяте с всички тези тежести във фитнес залата.

Вече сте този, който искате и използвате мускулатурата си като запазена марка, с която да се представите пред обществото. Изградихте новото си аз а сега е ред да отприщите енергията и да я насочите в позитивни занимания.

Седмица четвърта –

От тази седмица за дълго време напред вие ще се наслаждавате на мускулестата ви фигура и хармонично тяло. Сега може да се отдадете на вашите любими тренировки но не забравйте, че Nitrix ще продължи да действа всеки ден, всяка седмица, всеки месец до постигане на съвършенство.

Добрата новина за всички, които са решили да използват уникалния продукт на BSN Nitrix е, че вие ще усещате ефекта му дори след като преустановите процедурата по вземането му. Идеята на Nitrix е да действа дори и на по-късен етап и да запази вашата фигура и сила. Това е така нареченият ефект на постоянния размер, който е и най-ценното качеството на продукта.

Трябва да занете,че благадрение на Nitrix вие топите мазнини, което е страхотно за всички, които искат да отслабната и да развият мускулатурата си. За да забележите ясни резултати от топенето на мазанините е препоръчително да използвате Nitrix поне дванадесет седмици.

Не забравяйте!!!

Nitrix е топ продаваният съдо-мускулен увеличител и продукт за поддръкжа на NO. Много спортисти като бодибилдъри, културисти, лекоатлети и отдадени на фитнеса хора вече се насладиха на невероятния ефект, който BSN Nitrix предостави за тях.
Продуктът за съдо-мускулно разширение няма достоен аналог на пазара и именно на това се дължат суперлативите по негов адрес. Време е и вие да се уверите в мощността на Nitrix.

Важен факт, който в никакъв случай не бива да пропускате е, че не всички продукти на пазара с Азотен оксид са едни и същи и за това подбирайте внимателно!

В случай, че желаете да изпитате ефекта на тръбопровода, e нужно да поддържате нивата на азотния оксид часове след като сте свършили с вашата тренировка. В разрез от стандартните възприятия, точно тогава NO става особено важен. Обаче, решението Но решаването на проблема не е в използването на по-стари продукти с NO.

Как да избягате от NO поносимостта

Без никакъв спор именно Nitrix е продукта, който ще премене през поносимостта на NO и ще поддържа обема на вашите мускули и кръвоносни съдове. Това няма да стане за двадесет и четири часа а през всички седмици, в които употребявате продукта.

Nitrix Истинското определение на продукта „Съдо-мускулен увеличител”

Доказателство за това, че Nitrix се вписва най-точно в категорията „Съдо-мускулен увеличител” е технолога и изпълнителния директор на BSN Крис Фъргюсън, който тества над сто различни варианта на форумлата, която Nitrix използва за да стигне до невероятното качество на продукта днес. Крис Фъргюсън споделя, че след прекратяването на употребата на Nitrix вие няма да ”издишате като спукана гума” а ще запазите силата си за дълго време напред.

Вие може да имате пълната вяра на Фъргюсън най-малкото заради двете докторски степени, които той има. Говорим за човек, който дълго време се занимава с изследвания на различни формули и няма нищо случайно, че именно той стои зад богата гама супер продукти на BSN.

Не отдавна той допълни силата на Nitrix добавяйки патентования Сем3 или познат още като Креатин етил. Сем3 може да издържа на вашите стомашни кисилини колкото и силни да са те, което го прави един незаменим за използване продукт.

Сега е време да се заемете с Nitrix и да се погрижите за силата на вашето тяло. Желаем ви успехи.

Още подобни продукти може да намерите в онлайн магазина за хранителни добавки на SilaBG.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *