Истината за протеините на прах

Нека приемем, че ние сме средностатистически гражданин, който се разхожда по улиците на някои от нашите родни градове. Какво си мисли обикновения човек, когато минава покрай магазин за хранителни добавки? Отговорът е сравнително лесен. Всеки един незапознат с хранителните добавки би ги сравнил с анаболните стероиди и химията, но това далеч не е така.

протеини

Протеините на прах не са нищо друго освен храна на прах. Така например суроватъчния протеин и казеина се извличат от млякото, чрез студена или йоннообменна филтрация. По същия начин се извлича и протеин от яйцата и соята.

Имайки предвид конкуренцията между производителите, за да се оцелее на пазара, всяка една марка трябва да предложи качествени продукти за своите клиенти. Това прави злоупотребата с доверие доста опасен и дори фатален ход за някои производители. Конкуренцията е тази, която извлича най-доброто от продуктите и точно на този етап протеиновите пудри на пазара са сред най-чистите и качествени храни.

Предполага се, че много от нас са се замисляли за качеството на храната, която се продава в търговските вериги. Най-различни съчетания от химично извлечени продукти красят иначе добре изглеждащите вкусотии. Разбира се, може да има и некачествени протеини, но ако заложите на доказана марка с традиции, то няма от какво да се страхувате.

За нашите клиенти се стремим да предлагаме възможно най-доброто. Лидер сред производителите на протеинови пудри е американската компания Syntrax, чиито продукти се отличават с несравнимо качество, вкус и разтворимост. За любителите на бързоусвояемите протеинови пудри, Syntrax създават Nectar, най-съвършеният протеин, който пазара някога е виждал.

За всички останали, които търсят заместител на храненето през тежкия и уморителен ден, Matrix 5.0 е всичко , което може да покрие вашите нужди. Това съчетание от бързо и бавноусвоими протеинови компоненти има за цел да направи протеина на прах част от вашата храна.

За различните производители на протеини, както и за различните видове протеини на прах и техните особености ще поговорим следващия път. През това време заповядайте в нашият сайт и научете всичко за най-добрите хранителни добавки на пазара.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *