Полезни съвети за реклама в Благоевград

reklama v blagoevgrad
Благоевград е един от най-бързо развиващите се градове в България и в съседните страни като Македония, Гърция, Румъния. Характеризира се с това, че е малък и компактен град, изпълнен с живот, младежи, мислещи креативно, свежо, с много мечти, идеи и хора, които са отворени към света.

В статията ще Ви представим варианти за реклама в Благоевград, полезни съвети за това как да направите Вашата рекламна кампания успешна.

На първо място, трябва да знаете, че когато търсите компания, то трябва да се доверите на фирма, на която местното население има доверие. Добър пример в този аспект е сайтът на информационна агенция Blagoevgrad.eu. Проектът е собственост на ВИСЕО ЕООД - една компания, лидер в информационните технологии за Югозападна България.

Компанията предлага цялостни решения за изграждане и подобряване на онлайн репутацията на всякакви фирми, търговски дружества, компании от сектор услуги, общински проекти, институции и други.

Ако търсите успешна рекламна кампания, то определено трябва да се доверите на тази компания с този проект.

Други решения, които също си струват, то това са .... местните печатници и рекламни агенции. В Благоевград съществуват десетки такива, като повечето от тях ще препоръчат офлайн рекламата (визитни картички, флаери, плакати), които няма да имат почти никакъв ефект.

В обобщение можем да кажем, трябва да решите какъв тип реклама Ви трябва. Ние препоръчваме комбинацията от офлайн и онлайн реклама, за да бъдат обслужени двете части от потребителите - тези, които са по-възрастни (доверяващи се на офлайн рекламата от афиши, плакати) и по-младото поколение, или поколението Y, хората, които предпочитат да се информират от социалните мрежи.

Много фирми биха Ви консултирали погрешно, като Ви препоръчат дадена компания с цел, просто да Ви вземат паричките. Хубаво е да сравните оферти на поне две или три фирми, за да видите най-точното и да изберете най-подходящото.

Друго важно правило, което препоръчваме е да не бързате да сключвате договор, преди да сте видяли ефект. Може да пробвате едномесечен срок, и едва тогава да подпишете.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *