Скайп осигурява предпочитания метод за разговори с роднините в чужбина

Skype е програма използвана от над 300 милиона потребители по света и през годините се е доказал като най-добрият сред другите програми за разговори. Програмата е лесна за настройване и ползване като при това не струва пари, а същевременно предлага и голям избор от функции.

Скайп е популярен с воденето на чат, но напоследък се забелязва и ръст на видео общуването. Скайп е лесен за боравене и всичко, което ви трябва за да общувате с приятелите си са микрофон, слушалки и връзка с мрежата. Поддържането на връзка с хора извън страната никога досега не е било толкова лесно.

Разговорите между потребителите в skype не струват нищо, без значение колко е тяхната продължителност и именно това е ключът към славата на Skype. Скайп е толкова популярна и търсена защото позволява на родителите да се свържат с децата си извън страната, приятели да си говорят, а понякога да се провеждат и делови събрания като всичко това е безплатно и няма да натовари бюджета ви.

Чрез закупуването на комбинирани сметки вие можете да говорите на доста ниски цени със стационарни телефони и GSM-и в чужбина, а пакетите които скайп предлага ще допаднат и задоволят нуждите на всеки.

SkypeOut е услуга, която е предлагана именно на хора с роднини в чужбина. Най-голямото и качество е, че SkypeOut дава възможност да се обаждате на мобилни или стационарни телефони в чужбина и да се пишат текстови съобщения и то много евтино. Примерно 60 секунди обаждане до САЩ е около 4 стотинки, до Великобритания някъде около 3,5 стотинки, а до Канада пет стотинки.

Цените на кратките текстови съобщения също са доста ниски, като варират между 13 - 17 ст. В крайна сметка skype осигурява максимално удовлетворение на доста ниска цена.

Може да се закупуват кредити, с които да се използват допълнителните услуги, а методите за заплащане са чрез използване на кредитни карти или чрез банков превод.

Скайп включва и екстрата да имате и гласова поща и да оставяте гласови съобщения, като това е още една новост. С прогреса на електронните технологии имате възможност да използвате Скайп не само на своя персонален компютър, но и на телефона си. Видео-разговорите пък могат да се свържат към телевизор за по-качествен образ.

Програмата Skype e феномен, който се разпространи из света за миг и влиянието му все повече се увеличава не защото е без конкуренция, а понеже заради функциите си бива избиран пред другите такива софтуерни продукти.

Статията е предоставена от Николай, администратор на Chat4o.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *