Защо да поръчаме аналогово видеонаблюдение

Макар, че в днешни дни се залага на по-модерните IP камери, то аналоговото видеонаблюдение не е изчезнало и дори се ползва от много обекти в наши дни. За стандартните охранителни камери знаем, че получават сигнал в аналогов формат и го записват на DVR устройство, което цифровизира данните.
Аналоговите камери CCTV през далечната 1940 година.

Тридесет години по-късно този вид камери намира огромно приложение в различни области на наблюдението и се ползва с голям успех от мнозина. В днешни дни собственици на различни обекти, чийто бюджет е ограничен все още залагат на аналогово видеонаблюдение и са доволни от ефективността му.

В случай, че се нуждаете от вандалоустойчиви, куполни или влагоустойчиви камери може да се обърнете към фирма GS Group, която предоставя голям набор от продукти на вашето внимание. Освен камерите ще откриете и видеорекордери (DVR) и клавиатури за управление.

Много фирми и предприятия вече закупиха аналогови камери и ги разположиха в сградите си. По този начин те защитават своето имущество от нелегитимно проникване и взломаджийски посегателства. Естествено в сравнение с най-новите технологии, то традиционните камери са далеч по-евтини и в същото време вършат много работа на ползвателите.

Ако искате да следите кой влиза и излиза от обекта ви и в същото време да се информирате за всички действия на клиентите си, не се колебайте да поставите мини камери (PTZ). Последните са дискретни и чрез тях лесно може да разкриете обири, опити за терористичен атентат или друго непозволено действие.

Когато говорим за аналогово видеонаблюдение трябва да кажем, че то се управлява лесно и не са нужни някакви специални познания в охранителната професия. Разбира се, ако имате проблем с устройствата фирмените консултанти ще ви помогнат да навлезете в материята, без да имате проблеми от каквото и да е естество.

Не бързайте да пенсионирате аналоговите камери, тъй като те могат да свършат още много работа. Те представляват една добра инвестиция в охраната на вашата собственост.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *