Кашони за преместване на дома и офиса от Хамали.БГ

Привет! Хамалин съм и си обичам работата. Изглежда, че и тя ме обича!

В годините посъбрах доста опит и понеже темата за работата по пренасяне на товари доста се поизчерпа реших да напиша няколко реда за нещо друго- работата по опаковане на лични вещи в кашони.

Кашоните за преместване на лични вещи обикновенно са два типа- трипластови и петпластови. Трипластовите са по евтини и не до там стабилни, докато петпластовите са изключително здрави и са годни за преместване на тежки и чупливи артикули.

Кашоните може да са с ръкохватки и с отвори за ръце, а може и да са съвсем обикновенни. Може да се запечатват с тиксо, а може и да се сглобяват безшевно.

Опаковането на лични вещи и посуда в кашони е досадна работата, но когато трябва да я свършите сами е нужно да се спазват няколко прости правила.

Хартии, папки, книги и други плътни артикули се полагат в по- малки кашони. Нарушавайки това правило се утежнява и без това нелеката работа по пренасяне на багажа и отделно от това ако кашонът е голям, логично е да е по нестабилен и слаб.

Посуда, стъкло и всякакви по дребни аксесоари се полагат в средни по големина кашони, като взависимост от възможностите може да три и пет пластови. За оплътняване се използва амбалажна хартия, бабъл фолио, вестници, стиропор и други.

Завивки, обемисти дрехи, пердета и леки материали се опаковат в най- големите по размер кашони. Идеята е да не стават прекалено тежки и да не затрудняват работния процес.

Надявам се анонсът да ви е полезен! Ако имате нужда от кашони за преместване, посетете нашия сайт Кашони.БГ.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *