Нокии C5-03 и C7

С C5-03 финландската компания Nokia представи един страхотен смартфон. От една страна ниската цена за това изключително модерно съоражение, от друга - добрите функции на операционната система Symbian. С този телефон може да бъдете в постоянна връзка с Вашите приятели, да намерите правилния път до Вашата цел и да се наслаждавате на най-добрите забавления.

Nokia С5-03 има тънък дизайн с блестящи повърхности и е направен с атрактивни материали. Особено удобен е в ръката и има голям брилянтен сензорен екран.

Телефонът притежава Ovi-Maps с безплатна автомобилна и пешеходна навигация, безплатни карти за повече от 70 страни и много други. Навигацията осигурява гласова навигация, визуални посоки и 3D забележителности, информация за трафика в реално време. Благодарение на интегрираният A-GPS приемник винаги ще знаете къде се намирате и може да споделите местоположението си чрез Facebook.

Чрез UMTS-/3G и WiFi винаги и бързо сте в интернет. Имате директен достъп до сайтовете за социални мрежи за да поддържате връзка с приятелите си.

Може да поставите икона за директен достъп до контакти директно на началния Ви екран. За да се обадите на приятел просто изберете негова снимка. Може да направите своята Nokia С5-03 индивидуална, специално за Вас, като изберете изображения, теми и мотиви по ваш вкус. Началният екран може да бъде конфигуриран индивидуално - за бърз достъп до любимите Ви страници и приложения.

Чрез 5-мегапикселовата камера може да улавяте най-красивите мотиви. Най-добрите си снимки може да качвате директно в Ovi Store. Ovi от Nokia Ви предоставя голяма гама от вълнуващи приложения, игри и други, на разположение за Вашият телефон.

Смартфонът C5-03 има и аналог от същата година – Nokia C7 – един бизнес-смартфон от по-висока ценова класа. Nokia C7 предлага 8 мегапикселова камера, корпусът му е от стомана и стъкло, 1 см тънък. Facebook и приложения за социализация пак са налице и предлагат един чудесен начин да сте винаги онлайн, да се информирате и да споделяте.

Двата телефона със сензорен екран, удобен, не тежък интерфейс, които гарантират удобството в използването им.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *