Nokia 700 – еко смартфон

Всичко, което ви трябва – на един работен плот
Ето я Nokia 700. Пресен дизайн и до 6 работни екрана с бърз достъп до всички важни функции, включително уиджъти за общуване с приятели, актуализация и преглеждане на съобщения във Facebook, слушане на музика, и много повече. И вие решавате как да изглежда вашият дисплей. Сменете тапета и назначете любимите си икони на всички приложения. За достъп до електронна поща и радио, можете да добавите много нови уиджъти - мини приложения, които се управляват директно от работния плот.

Докоснете, разрешете достъп, свържете се
NFC функция ви позволява лесно да споделяте съдържание и свързване на безжични устройства. Достатъчно е да се докосне до друг телефон с поддръжка на NFC, за да изпратите на приятел перфектната снимка или видео.С NFC функция можете да свържете множество телефони, за да играите мултиплейър игри, като Angry Birds Magic. Или незабавно да се свържете с всички аксесоари, които поддържат NFC. Само едно докосване - и връзката е създадена.

Винаги актуални
Поддържайте връзка - няма нищо по-лесно: всичко, което ви трябва, е готово за употреба и е винаги под ръка. Новият уиджът ви позволява да преглеждате електронната си поща на вашия десктоп – докоснете писмото за да го прочетете и да отговорите. Уиджъта за социалните мрежи ви позволява да скролирате новините и винаги да сте актуални, без да отваряте излишни приложения.

Приложения
Най-популярните приложения вече са инсталирани на Nokia 700 - например, приложения за Facebook и Twitter, бизнес приложения, карти и още много други. И това е само началото. Магазинът OVI Store предлага широка гама от продукти - от приложения за пътешественици до софтуер за обмяна на данни и игри. Винаги актуални - нови приложения се появяват в Магазина всеки ден.

Намерете нови места и споделяйте гео-информация
Благодарение на Nokia Maps винаги знаете какво точно се случва. С Nokia Maps вие веднага ще намерите най-добрите места в града – близките до вас кафенета, магазини, театри и много повече. Милиони забележителности по целия свят с експертни препоръки от TripAdvisor и Lonely Planet, както и оценки, отзиви и коментари. Освен това, смартфон Nokia 700 е оборудван с навигация за пешеходци и автомобили, като тази функция е напълно безплатна, идва с карти на България, достъпна е и работи през целия живот на устройството.

Малък размер, но от голямо значение за околната среда
Малка вещ може да окаже голямо влияние. Nokia 700 е най-екологичен от всички Nokia: тя е нерпавена от висококачествени екологично безопасни материали и ефективно изразходва енергията. Различните компоненти на смартфона, взаимодействайки един с друг, позволяват да се съкрати потребление на енергията (например, енергоспестяващ дисплей OLED).

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *