Сандвич панели в промишления сектор

Сандвич панелите предлагат на своите ползватели редица екстри като богат избор на цветове, разнообразни дебелини и перфектна топлоизолация, която касае в големи размери промишления сектор. Всички по-големи магазини, хипермаркети, складови бази и индустриални помещения залагат на сандвич панели за безупречното качество на постройките.

Собствениците на многобройните автосервизи, ресторанти, фирми и прочие търговски обекти разчитат именно на сандвич панели, защото си дават сметка за преимуществата им като антиземетръсна устойчивост, висока надеждност и чудесната визия, която придобива дадената сграда след извършване на монтажните дейности.

Сред по-известните видове сандвич панели се открояват трипластовите такива, състоящи се от 2 листа профилирана галвазирана ламарина със защитен слой и различен пълнеж в средата. Най-често въпросният пълнеж се състои от пенополиуретан, минерална вата или стиропор, като всичко зависи от специфичните показатели на дадения строеж, обект на манипулация. Важен факт, който трябва да отбележим е, че ламарината е с полиестерно покритие, прахово боядисана.

От десетки, та дори стотици насам по-качествените сгради в промишления сектор разчитат именно на сандвич панели. Разбира се, не рядко собствениците залагат и на пенополиуретановите панели поради куп причини, като една от най-изпъкващите е по-ниското им тегло.

Лесен монтаж и ниско тегло на пенополиуретанови панели

Именно поради факта, че са леки, пенополиуретановите панели са толкова лесни за монтаж. Вашите сгради ще станат по-приветливи и красиви, ако се спрете на такъв вариант строителство, както направиха много представители на промишления сектор в страната.

Топлоизолацията, която пенополиуретанвоите панели обещават е отлична и в сравнение с предложенията от минерална вата или термопанел със стиропор, са на много по-добра цена, която можете да си позволите.

Естествено, няма да пропуснем факта, че панелите от пенополиуретан се еко съобразни и нямат вредно въздействие за околната среда. Всичко зависи от вашия избор какви видове сандвич панели ще бъдат използвани за вашите нужди, ние ви пожелаваме успех при избора и се надяваме, че ще вземете правилното решение.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *