От Google Adsense са супер нахални

Това е писмо от Google Adsense, където ме уведомяват, че са ме абонирали автоматично за една кофа спам месечно. А аз лично си бях махнал всички отметки и се абонирах само за най-важните писма - критичните.

Здравейте,

С настоящия имейл Ви уведомяваме, че променихме опциите за видовете имейли, които можете да получавате от AdSense. В допълнение към съществуващите категории за бюлетини и анкети добавихме три нови, за да Ви помогнем да извлечете максимална полза от профила си в AdSense.

Ако изберете и петте категории, ще отговаряте на условията за достъп до персонализирана помощ от специалистите на AdSense, както и за получаване на покани за събития, на предложения за бета тестове и на талони за подаръци от AdSense и други продукти на Google. Актуализираните категории са:

* Персонализирана помощ и предложения за ефективността: Получавайте предложения от членовете на екипа на AdSense за промени, с които можете да подобрите ефективността и да печелите повече от сайта си.

* Бюлетини: Получавайте бюлетини със съвети за оптимизиране, най-добри практики и друга информация, с чиято помощ да извлечете максимална полза от профила си в Google AdSense.

* Пазарно проучване на Google: Получавайте покани за тестване на нови функции, анкети за Google AdSense и възможности да изпратите отзиви за впечатленията си.

* Специални предложения: Получавайте новини за промоции, събития и талони за подаръци от AdSense.

* Информация за други продукти и услуги на Google, които могат да представляват интерес за Вас: Получавайте новини и специални предложения от други продукти на Google, като талони от Google AdWords и други предложения, за които смятаме, че ще Ви бъдат от полза.

Ако вече сте избрали да получавате бюлетини и анкети, ще актуализираме автоматично предпочитанията Ви според новите категории за бюлетини и пазарно проучване.

За да изберете новите категории за имейли или да се откажете от съществуващите, трябва само да влезете в профила си в AdSense. Ще получите указания за как да се възползвате от тази нова възможност.

социални мрежи

Едно мнение по „От Google Adsense са супер нахални

  1. Pingback: Ще спре ли Google крадците на съдържане?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *