Adidas пуснаха нова серия маратонки за бягане

Adidas представиха първата си колекция обувки за джогинг тази седмица и пускането за продажба на моделите Adipure Motion, Gazelle и Adapt. Според Adidas те разработили гамата Adipure, за да подпомогнат естествените движения, така че атлетите да могат безопасно да подобрят своята бързина, сила и производителност чрез минимални физически усилия.

Развълнувани сме да представим линията Adipure на тези, които се интересуват как да бягат с тези модели – споделя Mikal Peveto директор на Adidas running за Америка. Колекцията от тези модели предоставя възможността за защита на краката, мускулите, ставите и сухожилията, докато в същото време позволява на краката да се движат по-естествено.

Различните модели предлагат различни наклони на петата с цел да подпомогнат укрепването на опорно-двигателната система на краката. За начинаещите е предложението с наклон от 11 мм и е първата стъпка към естественото движение по време на бягането.

Моделът Gazelle е предвиден за по-напредналите бегачи с наклон на петата от 7 мм, а модела Adipure Adapt с наклон от 4 мм за атлети свикнали с естественото бягане.

Серията Adipure може да се похвали и с технологията Adidas TECHFIT, структурирана във формата на чорап, която осигурява 360 градусова гъвкавост. Полиуретановата материя разработена съвместно от спортните и медицински специалисти на Adidas позволява на крака да функционира естествено, като същевременно осигуряват подкрепа, точно там, където това е необходимо.

Точното позициониране на полиуретановия материал в обувката е създаден чрез система за картографиране на напрежението в краката с помощта на 500 сензора разположени в подножието на крака, където той се нуждае от по-голяма свобода, а когато е необходимо и подкрепа.

Всичките три модела Adipure Motion, Gazelle и Adapt ще са достъпни от месец Август със цени $110, $100 и $90. Моделите на Adidas за бягане ще се предлагат от избрани търговски партньори като - EastBay.com, Road Runner Sports, Running Warehouse, Holabird Sports и Rogue Running, а така също ще се предлагат и на официалния онлайн магазин на Адидас Adidas.com

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *