Листопад – най-гледан сериал?

Листопад е заглавието на турският сериал, който зароби хиляди телевизионни зрители пред телевизионния екран. Дали е най-популярният турски сериал - без съмнение да. Най-малкото изследвания извършени за гледаемостта на турските сериали подрежда Листопад на първа позиция.

Листопад е по мотиви от романът на Рашад Нори - “Чучулигата”, предава сърцераздирателната  история на монолитно семейство свикнало да обича и уважава приближените си.

Листопад характеризира семейство Текин - многочислено и съвкупно. Току що пристигнали в Истамбул (Турция) приличат на безгрижни и единни. Ех да знаеха какво им предстои.

Али Раза и Хайрие са родители пет деца. Най-голямата е Фикрет. След това се е родиш Шефкет, след него са двете сестри Неджля и Лейля и най-мъничката актриса на име Айше. Запазен обичай на семейство Теник е всяка една вечер фамилията да сяда заедно на трапезата. Тук можем да означим символиката на самата трапеза. Тя въплатява единството на семейството и убединеността им по между им.

Шефкет е служител в банка. Работи упорито и неподкупно. Съседката Седеф е потайно влюбена в него, но за съжаление в началто той не споделя чувствата и. За най-голямо злощастие в всекиделникът на семейство Теник се явява Ферхунде. Тя преплита много сръчно в измамите си Шефкет и те се венчават. От тук насетне животът на цялото семейство се напълва с усложнения.

Фикрет е различната героиня от сериала. Тя е мъдра и зряла жена, но все още неомъжена. След твърде много страдания, които и предлага животът тя решава да сключи брак тайно и да се отърси от кошмарът, който цари в къщата на фамилия Текин.

Другите героини в сериала Листопад са Неджля и Лейля. От най-грижливи приятелки те се във врагове заради това, че и 2-те се влюбват в един и същ човек - Улс. 1-ва в лъжата му попада Лейля, дори е притисната да се омъжи на сила за него. След това и Неджля. Положението е извън контрол... Всичко е с главата нагоре.

През колко затруднения ще мине семейство Тенин подлежи да узнаем в последният сезон на турския сериал Листопад.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *