Производство на всякакви видове табели

Съществуват шест вида табели, които биват използвани от различни области, общини и фирми. Повечето от тях касаят обозначение на дадени обекти, а други се отнасят до пътищата, парковете, защитените обекти и прочие. В страната няколко имена е бизнеса, които могат да дадат най-доброто от себе си, като днес ние представяме нашата компания Трафик пътна сигнализация ЕООД.

Шестте групи табели са както следва: сигнализация за каруци, сигнализация за ППС, табели за улици, информационни табели за строежи, туристическа сигнализация и рекламни указателни табели. Предлагаме изработката и монтажа на всички споменати продукти и специални оферти за клиентите ни.

Редом с изготвянето на табели и пътни знаци, ние се занимаваме с техническата обработка на светофарни уредби, осъществяване на пътни маркировки, създаване на скоростни ограничители и какво ли още не. Списъкът е много дълъг и едва ли ще можем да изброим всичко в една единствена статия.

Ако все пак имате интерес към Трафик пътна сигнализация елате не страницата ни в мрежата TRS BG и ще се запознаете с екипа ни отблизо. Публикували сме снимки от труда ни на разнообразни места в България, а също и пълна справка за предложенията ни.

Благодарение на доброто ни съдействие с българските фирми и държавата ние помогнахме за изграждането на множество булеварди, туристически обекти и паркове. Сложихме не само табели и знаци, ами пълни пособия за ориентация за обществото. Всичко това ни направи една от водещите компании в бранша и днес се гордеем с постиженията си.
Заключителни думи

Знаците и различните видове табели ще откриете на уебсайта ни и бъдете сигурни, че няма да съжалявате гласувайки доверие на нашия добре организиран и сработен екип от професионалисти. Към всичко написано дотук прибавяме и пълен набор от удостоверения и сертификати, за законното ни право да изработваме марикоровки, светофарни уредби и други подобни. Бихме се радвали да бъдем полезни за частната и държавна инфраструктура, така че позвънете ни при нужда.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *