Евтини самолетни билети – 4 начина да сте винаги информирани за тях

Вие обичате да пътувате и знаете, че вече е по-скоро въпрос на търпение и късмет, отколкото на пари да купите самолетни билети на добра цена. За съжаление често се случва да разберете за някоя страхотна промоция – евтини самолетни билети до Лондон например – един ден след като вече е свършила. Просто не ви остава време да следите ежедневно сайтовете на всички авиокомпании. Всъщност не е и нужно. Предлагаме ви 4 начина да сте винаги информирани и да не изпускате нито една изгодна възможност за пътуване.

Проучете на какъв принцип се правят промоциите. Разгледайте внимателно сайтовете на всички авиокомпании. Веднъж. Логично е да започнете с нискотарифните  превозвачи, нали по принцип те са тези, които предлагат евтини самолетни билети. Прегледайте добре какви са условията на промоциите им. Има компании, които пускат намаления на определени дати. Например: „всички самолетни билети днес са с 20% намаление”. Други предлагат намаление за определен период от време за определена дестинация – евтини самолетни билети до Лондон от тази до тази дата.  Проучете политиката на всяка една лоу кост компания, която лети от България. Няма да ви отнеме много време.

Не пренебрегвайте сайтовете на големите авиокомпании. Да вярно е, че техните самолетни билети са доста по-скъпи, но те също правят промоции и намаления. Особено след празници като Коледа и Нова година.

Абонирайте се за информационния бюлетин на авиокомпаниите. Всяка една със сигурност ви дава тази възможност. Преценете къде ще ви е най-удобно да го получавате – на имейла си, във Facebook или Twitter. Така винаги ще знаете, когато някъде са пуснали евтини самолетни билети.

Прегледайте порталите за евтини самолетни билети, туризъм и пътувания. Има няколко портала, които събират цялата информация на едно място. Харесайте си един и се абонирайте за неговия бюлетин. Ако не ви е нужен целия, задайте предварително каква точно информация искате да получавате. Може да се интересувате само от евтини самолетни билети до Лондон за един или повече човека. Давате определени настройки на филтъра и готово.

Потърсете си агенция за изгодни пътувания. Този тип агенции се занимават с всичко – намират ви самолетни билети на перфектна цена, могат да ви предложат друг транспорт, добър хотел и какво ли още не. Част от тяхната работа е да знаят какви са цените, кога и за какви дестинации има намаления. Те винаги разполагат с повече информация, отколкото вие можете да съберете. Затова е разумно да преглеждате сайта им редовно или, ако трябва спешно да пътувате, да се обърнете директно към тях.

Ако страстта ви за пътувания е наистина голяма, със сигурност ще оцените предложените възможности да се информирате за евтини самолетни билети. Използвайте ги. И успех!

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *